Kasper Hesselbjerg

Kasper Hesselbjerg inviterer nysgerrige gæster til en helt særlig gastronomisk oplevelse på gourmetrestauranten Høfde 4. På udvalgte tidspunkter i udstillingsperioden vil gæster kunne deltage i en meditativ, sanselig og tankevækkende spisesituation med sand på menuen! Performancen er inspireret af bl.a. buddhisme, fremtidsforestillinger og science fiction og bliver til i samarbejde med lokale erhvervsdrivende og kunsthåndværkere.

Biografi

I skulpturer, også spiselige skulpturer, jager Kasper Hesselbjerg svar på, hvad genstande betyder og hvordan de påvirker os i hverdagen. I hans seneste bog Recipe for Snails and Success, der kombinerer klassisk fransk madlavning med traditionel kinesisk medicin, undersøger han forskellige kulturers "kosmologiske" forhold til det, vi spiser. Bogen er også en servering, en performance og en have ved Ebeltoft Kunsthal (2021-2022) med skulpturelle elementer og grøntsager/urter. 

Kasper Hesselbjerg (1985) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (2013). Han bor og arbejder i København. 

Kasper Hesselbjerg har deltaget i gruppeudstillinger i Danmark og internationalt, og har soloudstillinger på Holstebro Kunstmuseum (2015) og Years Gallery (2017) bag sig. Han har været på residencies i USA, Kina, Italien og Frankrig og er desuden redaktør på forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten, som han stiftede i 2008 sammen med billedkunstner Absalon Kirkeby. I 2018 modtog han Niels Wessel Bagges Kunstlegat.