Kåre Frang

Kåre Frang inviterer børn og voksne ind i et univers af leg og undren. Hans storskala værk til Blåvandshuk Strand sammenstiller lokalområdets nære fortid med en snarlig, dystopisk fremtid i et underfundigt og humoristisk greb. Ved første øjekast vækker det genkendelige og overraskende motiv erindring om barndommens landskaber, for samtidig at sprede en uro i kroppen, som man forstår at den verden, vi kender i dag, ikke varer ved. 

Biografi

Kåre Frangs værker kredser om forandringer og hverdagens skrøbelighed. I video og skulpturer fordrejer og iscenesætter han velkendte genstande, ofte spil og legetøj fra barndommen, forskyder deres materialer, manipulerer tid eller leger med skala. Typisk indkapsler hans værker dét øjeblik, hvor ting og følelser befinder sig på et stadie enten lige før, i eller efter et kollaps. En ny tilstand opstår og bliver til. 

Billedkunstner Kåre Frang (1992) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi (2020). Kåre Frang bor og arbejder i København. 

Kåre Frang har senest udstillet på Kunsthal Charlottenborg (2020), CHART Art Fair i Tivoli (2022), Kunsthal 44Møen (2021) og haft soloudstillinger på en række kunstnerdrevne udstillingssteder, bl.a. M100, Loggia Munich og Inter.pblc. Kåre Frang var modtager af Anne Marie Carl-Nielsens Talentpris og 15. Juni Fondens Ærespris i 2021, samt Silkeborg Kunstnerlegat i 2022. 

Udstillingen er kraftigt ændret på grund af oversvømmelse men dele af den kan stadig opleves.

Programmet kan ses under program.